Вашата кошница е празна

Програма е-лоялни клиенти

Програма за е-лоялни клиенти

С тази програма Вие получавате допълнителни отстъпки. Ето как става това. Всеки клиент направил поръчката си през нашия е-магазин получава 17% отстъпка*. Разбира се, това не е всичко. Можете да получите допълнителна отстъпка в размер на 5%, ако дойдете да получите Вашата поръчана стока от някой от нашите обекти*. Обектите на фирма Роел-98 са на територията на София и Благоевград:
    1. Книжарница Роел София – бул. Ситняково 39А
    2. Копирен и принт център Роел София – бул. Цар Борис III 86-90
    3. Централен склад Роел София – ул. Мюнхен 14
    4. Книжарница Роел Благоевград – ул. Кръстьо Асенов №4, зад Американския университет

За клиентите, които не са от София или Благоевград могат да получат допълнителни отстъпки и по-добри условия за доставка. Ако Вашата поръчка е над 248лв. без ДДС, то тогава Вие получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес в цялата страна. Освен безплатната доставка, Вие получавате още 3% отстъпка за Вашата поръчка.

Тъй като Вие, нашите клиенти сте важни за нас и ние ценим Вашата лоялност, ние Ви предоставяме възможност за още по-добри условия. За всяко тримесечие, което Вие пазарувате през е-магазина на Роел, Вие получавате допълнителни, още по-големи отстъпки и по-изгодни оферти. Например ако Вие пазарувате в нашия е-магазин първото тримесечие за обща сума от 200лв. без ДДС, Вие получавате допълнителни 1% остъпка за следващото тримесечие*. Колкото повече пазарувате, толкова по-високи отстъпки и толкова по-ниски цени получавате.

  • За натрупан оборот над 98 лв. без ДДС получавате 1% допълнителна отстъпка.
  • За натрупан оборот над 298 лв. без ДДС получавате 2% допълнителна отстъпка.
  • За натрупан оборот над 498 лв. без ДДС получавате 3% допълнителна отстъпка.
  • Максималния допълнителен % отстъпка, който можете да получите с натрупване е 5%.

Цялата информация за текущата Ви отстъпка и натрупан оборот за текущото тримесечие, Вие можете да проверявате във Вашия акаунт на сайта на Роел-98.
В случай че пропуснете да пазарувате едно тримесечие, не се притеснявайте ние няма да ви премахнем натрупаните отстъпки до момента**.

 

Стойността на пощенските и транспортни разходи, невключени в цената на стоката, свързани с тяхната доставка са:

  • Безплатна в рамките на София  и Благоевград за поръчки над 50,00 лв. без ДДС/60,00 лв. с ДДС.
  • За поръчки под 50,00 лв. без ДДС/60,00 лв. с ДДС в рамките на град София и Благоевград се заплаща транспортна такса в размер на 4,98 лв. без ДДС/5,98 лв. с ДДС с куриер на Роел (доставка до 2 работни дни) или доставка с друг куриер в размер на 9,80 лв. без ДДС/11,76 лв. с ДДС.
  • За поръчки над 248 лв. без ДДС/297,60 лв. с ДДС извън територията на град София и Благоевград, получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес в цялата страна.
  • За поръчки под 248 лв. без ДДС/297,60 лв. с ДДС извън територията на град София и Благоевград се заплаща доставка до офис на куриер 9,80 лв. без ДДС/11,76 лв. с ДДС или доставка с куриер до адрес - 19,98 лв. без ДДС/23,98 лв. с ДДС.

 

* Посочените отстъпки са валидни само за поръчки направени през е-магазина на фирма Роел-98 и не могат да бъдат комбинирани с други отстъпки. Посочените отстъпки не важат за официални промоции посочени на сайта на фирмата за периода на промоцията.
**В случай че една фирма не пазарува за повече от едно тримесечие, то тогава натрупаната отстъпка се намалява се премахва.